Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare mai repede decât şi-ar fi imaginat. Rugăciunile i-au fost ascultate

Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare mai repede decât şi-ar fi imaginat. Rugăciunile i-au fost ascultate

Gigi Becali ar putea muncii zilnic dincolo de zidurile închisorii. Conducerea penitenciarului Poarta Albă, în care este încarcerat, a încheiat un contract cu Academia Hagi.

Gigi Becali ar putea ieşi din închisoare mai repede decât şi-ar fi imaginat. Rugăciunile i-au fost ascultate
de O.P.    |    09 Ian 2014   •   05:48

Clubul lui Gheorghe Hagi a solicitat un deţinut care să aibă cunoştinţe bogate despre fotbal şi care să lucreze în consiliere.

Gigi Becali a trecut de primul hop.

Conducerea Penitenciarului Poarta Albă a fost de acord ca unul dintre deţinuţii încarceraţi acolo să meargă zilnic să lucreze la Academia de fotbal Gheorghe Hagi din Constanţa. A fost semnat un contract ce prevede că penitenciarul asigură academiei personalul necesar pentru întreţinerea terenurilor sportive şi a clădirilor.

Pe Gigi Becali l-ar aştepta însă un post de consilier, dată fiind experienţa sa în fotbal şi i-a fost deja pregătit un birou. Dacă va fi ales să lucreze la Academia Hagi, va fi practic un om liber. Ar pleca dimineaţa de la închisoare, ar sta la birou opt ore şi s-ar întoarce în celulă doar seara. Un gardian îl va însoţi doar pe drum, iar în timpul programului de lucru, Becali va fi nesupravegheat.

Pentru munca prestată, Gigi Becali va primi şi un salariu, de cel puţin 1.000 de lei pe lună. Din care 40% îi revin lui, iar 60% - penitenciarului. Gheorghe Hagi a fost cel care i-a sărit imediat în ajutor finului său, după ce luna trecută Curtea de Apel Bucureşti a decis că Gigi Becali poate beneficia de un regim deschis de detenţie, adică să lucreze în afara închisorii. Omul de afaceri a fost condamnat anul trecut în luna mai, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Gigi Becali inchisoare
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close