Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali are noi probleme cu Fiscul şi riscă să piardă câteva proprietăţi

Gigi Becali are noi probleme cu Fiscul şi riscă să piardă câteva proprietăţi

Gigi Becali are noi probleme cu Fiscul şi riscă să piardă câteva proprietăţi
Sursa foto: Foto: Antena 1
09 Sep 2010   •   21:48

Gigi Becali are iar probleme cu Fiscul. Latifundiarul a strâns deja datorii la stat de aproape trei milioane şi jumătate de euro. În cazul în care nu-şi plăteşte dările, riscă să piardă ceva proprietăţi.

Mai mult amuzat decât speriat de somaţiile Fiscului, şi conştient că de Palat nu se atinge nimeni, Gigi Becali crede că totul nu este decât praf în ochi. Deciziile de impunere venite de la ANAF nu-i pot atinge chiar toată averea.

Numai că Fiscul se luptă pentru orice ban. Iar o parte din datoriile lui Gigi Becali sunt chiar cele care privesc impozitul anual pe clădiri.

Palatul lui Becali a fost ridicat în 1930 şi este o replică identică a unui palat din Paris. Şapte milioane de euro a costat achiziţia. Acum, Becali zice că ar costa peste 20 de milioane. Mai ales că a mai investit câteva sute de mii de euro cu restaurarea şi amenajarea. Doar impozitul pe clădire nu a fost încă plătit.

ANAF îl are pe Becali în evidenţe cu restanţe din perioada 2004-2009. Suma exactă, trei milioane patru sute de mii de euro.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali fisc ANAF cladiri restante
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close