Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, audiat din nou în procesul privind sechestrarea hoţilor maşinii sale

Gigi Becali, audiat din nou în procesul privind sechestrarea hoţilor maşinii sale

Gigi Becali, audiat din nou în procesul privind sechestrarea hoţilor maşinii sale
07 Apr 2010   •   21:52

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a fost audiat, miercuri, de judecătorii Înaltei Cuţi de Casaţie şi Justiţie în procesul privind sechestrarea hoţilor maşinii sale. Becali le-a spus magistraţilor că hoţii i-au cerut o răscumpărare de 20.000 de euro, dar că nu le-a cerut gărzilor sale de corp să îi reţină. Finanţatorul Stelei şi-a început declaraţia invocându-l pe Sfântul Vasile cel Mare, potrivit căruia "adevărul nu are nevoie să fie apărat, adevărul se apără prin el însuşi".

Gigi Becali le-a spus judecătorilor că hoţii i-au cerut o răscumpărare de 20.000 de euro şi că el i-a trimis după ei doar pe Cătălin Zmărăndescu şi pe Ştefan Dediu. Restul persoanelor care au participat s-ar fi oferit singure, a mai spus europarlamentarul. Gigi Becali a contestat şi modul în care a decurs acheta.

În noaptea de 27 ianuarie 2009, trei persoane au fost oprite în trafic de gărzile lui Becali, care au tras cu arma. Cei trei presupuşi hoţi ai autoturismului finanţatorului Stelei, au fost urcaţi în maşini şi duşi la un bar din Pipera, unde au fost puşi să dea declaraţii în care au recunoscut că sunt autorii furtului maşinii.

Ulterior, Becali a fost arestat sub acuzaţia de privare de libertate şi eliberat condiţionat două săptămâni mai târziu.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Gigi Becali audiat furt masina
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close