Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, către un lider PMP: Dacă te mai iei de Kovesi și Coldea, îți iau casa în care locuiești

Gigi Becali, către un lider PMP: Dacă te mai iei de Kovesi și Coldea, îți iau casa în care locuiești

Gigi Becali, către un lider PMP: Dacă te mai iei de Kovesi și Coldea, îți iau casa în care locuiești
30 Sep 2016   •   20:31

Gelu Vișan, fost parlamentar PDL și apropiat al lui Traian Băsescu, a avut un dialog halucinant cu Gigi Becali, în direct la o televiziune de știri. 

Enervat de faptul că Gelu Vişan o ataca dur pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, Becali l-a ameninţat dur pe omul lui Băsescu.

Gigi Becali: Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate.

Gelu Vișan: Nu am cum să nu mă iau. Eu spun adevărul. Nu-mi închide nimeni gura.

Gigi Becali: Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3, Gigi Becali a explicat că el consideră că Traian Băsescu l-a băgat la pușcărie, iar Koveși și Coldea îi sunt ”dragi”. În același timp, Gigi Becali a spus că într-adevăr, l-a ajutat pe Gelu Vișan, iar acesta locuiește într-o casă care îi aparține latifundiarului.

”Mie mi-e dragă Codruța Koveși și Coldea e un patriot. Așa am spus eu. E părerea mea. El a spus că își revizuiește atitudinea. Vreau să mi se facă dreptate și lui Băsescu vreau să i se facă dreptate. Și eu cred că Codruța face dreptate. Mi-e drag binomul, de aia mi-e drag și Coldea” a spus Gigi Becali.

”Pare mai degrabă că vă e frică de binom” a replicat Mugur Ciuvică.

”Pe mine nu mă mai poate băga nimeni la pușcărie. Eu nu mai fac nimic, nu mă mai interesează. Dacă mă ia din urmă, se contopesc pedepsele, șapte ani jumate. Fac 60 de ani, mai mult nu pot să-mi dea. Eu nu sunt unul din ăla lingău la televizor, pentru că mi-e frică de Coldea și Kovesi. Nu-i iau casa” a mai spus Gigi Becali.

Patronul Stelei a afirmat că în spatele condamnării sale s-a aflat fostul președinte, Traian Băsescu.

”Mi-au spus peste tot, Băsescu se interesează de tine. Mi-au dat pușcărie ca să-i fie pe placul domnului președinte. Știu direct de la Curtea Supremă. Eu pot să spun ce a spus verișoara mea, care a fost judecător la Curtea Supremă” a mai spus Gigi Becali.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close