Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, milioane de euro pe casa în care a locuit Arsenie Boca | "Aici se poate organiza cel mai mare pelerinaj din lumea creștină"

Gigi Becali, milioane de euro pe casa în care a locuit Arsenie Boca | "Aici se poate organiza cel mai mare pelerinaj din lumea creștină"

Gigi Becali dorește să cumpere casa în care a locuit Arsenie Boca. O agenție imobialiară din Cluj Napoca i-a propus finanțatorului suma de 3,5 milioane de euro pentru imobil.

Gigi Becali, milioane de euro pe casa în care a locuit Arsenie Boca | "Aici se poate organiza cel mai mare pelerinaj din lumea creștină"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
de Ioana Mircea    |    15 Sep 2022   •   14:28

Proprietarul clubului de fotbal FCSB, Gigi Becali ar putea cumpăra casa în care a locuit Arsenie Boca. Acesta nu a dat nici un răspuns concret pentru moment, din cauza prețului prea mare e care l-a cerut o agenție de imobiliare.

„Aceasta ar fi cea mai bună variantă pentru toată lumea! Și anume, cea prin care casa natală a lui Arsenie Boca să fie cumpărată de un român cu credință în Dumnezeu și cu potență financiară”, au precizat pentru impract.ro sursele citate.

Totodată, ele consideră că suma de bani cerură nu e una foarte mare având în vedere potențialul investiției.

„O țară întreagă, dacă nu cumva și o parte din lume a auzit de Arsenie Boca. Ca urmare, nu e nevoie să-i dai un aspect economic în primul rând acestor locuri îndrăgite de mulți conaționali.

Aici se poate organiza, spre exemplu, poate cel mai mare pelerinaj din lumea creștină ortodoxă. Pentru asta însă e nevoie de cineva și cu multă credință, și cu bani!”, au mai spus sursele citate, potrivit impact.ro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Arsenie Boca
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close