Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, căutat de medicul din Germania: Operaţia de coloană cervicală e de mare răspundere

Gigi Becali, căutat de medicul din Germania: Operaţia de coloană cervicală e de mare răspundere

Gigi Becali, căutat de medicul din Germania: Operaţia de coloană cervicală e de mare răspundere
15 Mar 2014   •   20:25

Medicul german al lui Gigi Becali a venit la Bucureşti. S-a întâlnit cu soţia omului de afaceri, Luminiţa Becali, dar pe pacient nu l-a putut consulta. În curând va fi nevoie ca Gigi Becali să fie operat la coloană, susţine directorul clinicii din Munchen.

"Cu privire la domnul Becali, vă pot spune doar că el are o problemă medicală care va trebui rezolvată. Problema va trebui rezolvată într-un timp relativ scurt. (...) Operaţia de coloană cervicală nu este o operaţie extrem de dificilă. Este de mare răspundere", a declarat dr. Mircea Schmidt, medicul curant al latifundiarului din Pipera.

Mircea Schmidt vine o dată pe lună în România ca să-şi consulte pacienţii de aici şi conduce clinica din Munchen unde Becali vrea să se opereze la coloană.

Becali se teme că din închisoare va ieşi într-un un scaun cu rotile dacă nu se tratează. Şi s-a plâns Comitetului European Împotriva Torturilor şi Pedepselor că instanţa nu l-a lăsat să aleagă unde să se opereze. Vrea să meargă pe mâna doctorului Schimdt care este acum la Bucureşti.

Marţi, Becali va încerca să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber pentru 3 luni.

Mai are o singură speranţă, dacă nu va obţine întreruperea executării pedepsei. La preşedinte, care a spus că se gândeşte la graţierea lui Gigi.


×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close