Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, în delir: "Vă înjur, sataniștilor! Dacă o să faceți club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc!"

Gigi Becali, în delir: "Vă înjur, sataniștilor! Dacă o să faceți club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc!"

Gigi Becali, în delir: "Vă înjur, sataniștilor! Dacă o să faceți club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc!"
20 Iul 2016   •   01:52

Gigi Becali a avut o ieșire necontrolată, marți noapte, în timpul unui dialog dintr-o emisiune televizată.

Subiectul dezbătut era propunerea de revizuire a Constituției, pentru a modifica articolul referitor la căsătorie, articol care urmează să fie dezbătut miercuri de Curtea Constituțională.

Gigi Becali i-a jignit pe câțiva dintre invitații emisiunii, susținători ai căsătoriilor între persoane de același sex, scrie gsp.ro

”Eu nu îl iubesc pe satan! Vă scuip și vă înjur, sataniștilor!”.

”Îi consider pe homosexuali oameni bolnavi. Dacă o să faceți un club de gay în România, o să îi dea Dumnezeu foc”.

Patronul Stelei nu a acceptat argumentele invitaților din studio și comparațiile cu legile din restul Uniunii Europene: ”Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc”.

Formularea actuală a articolului este: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

Formularea propusă de Senat este: ”Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un barbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali gay România Dumnezeu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close