Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: "Lăsaţi-mă trei ore cu Gheorghe Dincă şi aflu tot adevărul"

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: "Lăsaţi-mă trei ore cu Gheorghe Dincă şi aflu tot adevărul"

Gigi Becali, despre presupusele crime din Caracal: "Lăsaţi-mă trei ore cu Gheorghe Dincă şi aflu tot adevărul"
13 Oct 2019   •   19:18

Gigi Becali spune că ar putea afla tot adevărul de la Gheorghe Dincă despre crimele pe care a pus că le-a comis. Tot ce ar avea nevoie ar fi un ciocan şi trei ore de stat singur cu inculpatul. 

"Nu putem să găsim adevărul de la Dincă. Fă-mă tu, stat român, pe mine procuror. Trei ore să fac anchetă cu Dincă. Eu, în trei ore, aflu tot adevărul. Știi cum îl aflu? Nu îmi trebuie prea mult. Un ciocan pe o singură unghie și, când ridici ciocanul pe a doua unghie, să vezi cum zice Dincă: stop! O să spuneți nu, că e cu violență, anchetă. Păi dacă a ars, omorât fete, suferă familii, mame, frați, surori, păi ce mare lucru este un ciocan pe o unghie?! Ca să aflu tot adevărul, să nu mai aducă FBI. Lăsați-mă trei ore cu el, vă spun adevărul eu, Becali!”, a spus patronul echipei FCSB la RTV. 

Gheorghe Dincă le-a mărturisit procurorilor că le-a violat şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu şi apoi le-a dat foc. 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Gheorghe Dincă Caracal
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close