x close

Gigi Becali, destăinuire incredibilă. A apărut pe lume într-un loc al terorii: "Machedonii erau considerați un pericol"

de D.G.    |    01 Ian 2018   •   14:08
Gigi Becali, destăinuire incredibilă. A apărut pe lume într-un loc al terorii: "Machedonii erau considerați un pericol" 817 Foto: Facebook/George Becali

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a vorbit recent despre copilăria sa și a făcut o destăinuire incredibilă.

"Copilăria mea o consider frumoasă, dar am trecut şi prin încercări. Pentru că eu am fost născut în lagărul de concentrare. Şi mama mea, când era însărcinată, se ruga să aibă un băiat. Părinţii mei aveau deja două fete şi cei din comunitate îi spuneau mamei că o să mai facă o fată şi o să îi mănânce ginerii averea. Că aşa e tradiţia la noi, la machedoni, e important să ai băiat. Şi mama s-a rugat nouă luni de zile ca să aibă un băiat cu stea în frunte, îmi povestea ea. Şi m-a născut pe mine.

Şi eu astăzi cred că m-a născut cu stea în frunte. Pentru că nu se poate să îi ofere Dumnezeu atât noroc şi avere unui om. Familia mea era una de refugiaţi. Tata s-a născut în Albania, iar mama în Bulgaria. Făceau parte din aceeaşi comunitate.

Au fost deportaţi în Dobrogea, apoi în Bucovina, apoi în Oltenia, de aici în Banat, iar din Banat în Bărăgan, respectiv la Brăila, acolo unde m-am născut eu, în lagărul de concentrare. La acea vreme, machedonii erau consideraţi un pericol pentru sistemul comunist şi nu aveau voie să locuiască la graniţe", a declarat Becali pentru Capital.

Citeşte mai multe despre:

Gigi Becali
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati