Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, din nou în atenţia Fiscului

Gigi Becali, din nou în atenţia Fiscului

Gigi Becali, din nou în atenţia Fiscului
11 Dec 2009   •   19:19

Fiscul e din nou cu ochii pe Gigi Becali. O echipă de control a mers vineri la finanţatorul Stelei pentru a analiza tranzacţiile imobiliare realizate în ultima perioadă. La mijloc s-ar afla 400.000 de euro. Becali are la dispoziţie 30 de zile să dovedească faptul că e curat şi nu are datorii la stat.

Ca un fulger, aşa a fost vizita celor de la Fisc la biroul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru. Pentru a nu fi surprinşi de presă, reprezentanţii Fiscului l-au informat pe finanţatorul Stelei despre control cu puţin înainte de a ajunge la sediul său.

Problema pare sã fie recentã. În 2009 Becali susţine că a vândut un singur teren unui lanţ important de fast-fooduri. Valoarea acestuia a fost de două milioane de euro. Finanţatorul Stelei spune însă că nu el, ci cumpărătorul ar trebui să plătească statului suma aferentă TVA-ului.

Doar că, în cel mult o lunã, tot Gigi Becali trebuie să dea ceva. Să prezinte ANAF-ului actele necesare care să demonstreze că nu are datorii la stat. El a afirmat că, în timpul controlului, au fost aduse în discuţie tranzacţii mai vechi, din 2005 sau 2006. Administraţia Fiscală a refuzat să ofere orice date legate de control.

Observator

×
Subiecte în articol: Gigi Becali fisc
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close