Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, din nou în instanţă

Gigi Becali, din nou în instanţă

Gigi Becali, din nou în instanţă
23 Sep 2015   •   20:33

Gigi Becali s-a ales cu un nou dosar în instanţă după ce l-a jignit în direct pe fostul şef al Institutului Diplomatic Român.
Omul de afaceri trebuie să plătească daune morale după ce Tribunalul Bucureşti a admis "în parte cererea de chemare în judecată formulată de către reclamantul Carp Radu". Latifundiarul trebuie să plătească 10.000 lei cu titlul de daune-interese pentru prejudiciul moral cauzat fostul şef al Institutului Diplomatic Român în timpul unei emisiuni TV. Decizia nu este definitivă, scrie spynews.ro.

Becali a avut un limbaj extrem de agresiv la adresa lui Radu Carp (doctor în drept, profesor universitar şi autor al multor cărţi de specialitate) în octombrie 2012 - cu puţin timp înainte de alegerile parlamentare - după ce Carp i-a spus afaceristului că o eventuală candidatură a sa la Parlamentul României are legătură cu obţinerea imunităţii (Gigi Becali avea la acel moment trei dosare penale pe rol).

Intervenţia lui Carp l-a scos din minţi pe Gigi Becali. "După ce că e prost, n-are nici faţă măcar. Îmbrăcat urât e, urât e, prost e... Dacă nu-l jigneşti vine iar la televizor şi iar minte. Cum te cheamă, bă băiatule, bă?", a întrebat Becali, în direct. "Auzi cine e? Radu Carp, şeful de Institutul Diplomatic Român! Îţi dai seama ce diplomaţie are ţara asta dacă ăsta e şeful diplomaţiei României(...) Băi băiatule nu te mai duce la televizor dacă nu ştii. Cum să spui aşa prostii, că disperi omul! Pentru ce am eu nevoie de imunitate, ca să nu mă arestezi tu? (...)  Citeşte legile, habar nu ai de capul tău! Te dai şeful diplomaţiei! Cine te-a pus pe tine şeful diplomatiei? Eşti un dobitoc şi un prost. Eu am alergie la proşti. Înnebunesc!", a mai declarat Becali", a continuat Becali. Radu Carp nu a părut foarte amuzat de ieşirea latifundiarul şi, ca dovadă, l-a dat în judecată.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Un nou val de praf Saharian vine peste România
x close