Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, după ce Teia Sponte a avut COVID-19: Nu vedeți că nu port nici mască? Nu mi-e frică

Gigi Becali, după ce Teia Sponte a avut COVID-19: Nu vedeți că nu port nici mască? Nu mi-e frică

Omul de afaceri Gigi Becali a confirmat că vărul său Teia Sponte a fost infectat cu coronavirus, a spus că acum se simte bine, dar în ce priveşte virusul, spune că lui nu-i este frică. Latifundiarul din Pipera acceptă că există Sars CoV-2, dar spune că nu se teme de el, fiind un virus uşor.

Gigi Becali, după ce Teia Sponte a avut COVID-19: Nu vedeți că nu port nici mască? Nu mi-e frică
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    08 Iul 2020   •   11:55

Gigi Becali a spus că vărul său se simte bine, după ce a fost infectat cu coronavirus şi s-a tratat. "Da, așa este. Dar, acum e bine. Nu mai are nicio problemă", a spus milionarul din Pipera, potrivit digisport.ro.

Întrebat apoi ce crede despre boala COVID-19 şi ce sfat le dă celor care nu cred în existenţa coronavirusului, finanțatorul FCSB, care s-a declarat un formator de opinie, a replicat.

Becali: Sunt formator de opinie, voi spune ce cred eu

"Eu, așa este, sunt formator de opinie, dar eu voi spune ce cred eu. Coronavirusul există, dar este un virus pe care aşa cum îl iei, aşa şi scapi de el. Asta e părerea mea. Nu vedeţi că nici nu port mască? Nu mi-e frică", a spus Gigi Becali.

Până pe 7 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 29.620 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 1.799 de morţi. Din totalul cazurilor confirmate, 20.534 de pacienți s-au vindecat. La ATI, în acest moment, sunt internați 231 de pacienți.
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Teia Sponte coronavirus
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close