Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: „Nu-l cunosc pe Coldea, n-am călcat în curtea SRI niciodată. N-am făcut coadă la Codruța”

Gigi Becali, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: „Nu-l cunosc pe Coldea, n-am călcat în curtea SRI niciodată. N-am făcut coadă la Codruța”

Gigi Becali, după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță: „Nu-l cunosc pe Coldea, n-am călcat în curtea SRI niciodată. N-am făcut coadă la Codruța”
16 Mar 2018   •   13:07

Gigi Becali a ținut să facă precizări după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, care a susținut că l-a văzut pe latifundiar la sediul SRI.

„Nu puteam să las o minciună să dăinuie în spațiul public, mă refer la Ghiță. El spune că l-am văzut pe Becali la SRI că vorbea cu Coldea și Maior. Nu-l cunosc pe Coldea, nu am dat mâna cu el, n-am vorbit nici la telefon cu el, n-am călcat în curtea SRI niciodată. Nu puteam să las așa minciună. Maior, îl cunosc. Hrebenciuc mi-a cerut 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura (n.r. socrul lui Maior), pentru a scoate o carte. Am sponsorizat cartea. L-am contactat o singură dată pe Maior, era vorba de interes național, așa am crezut eu, să-i spun eu cum la Înalta Curte de Casație și Justiției, că mi-a spus verișoara mea care e judecătoare, că în camera de deliberare Lilvia Stanciu țipă și urlă și face pușcărie cum vrea ea. Voiam să știe că în țara noastră justiția nu se face drept și era chestiune de interes național. Mi-a spus: Domnul Becali, marți vă resun eu. Mincinos. Nu m-a sunat nici în ziua de astăzi. (...)Nu mă interesează, nici pe Codruța nu o cunosc. Eu Becali nu făceam coadă la Codruța. Eu sunt bărbat”, a declarat Becali.

 

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close