Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, gest uriaş pentru Mihai Neşu: "A fost un ajutor nepreţuit"

Gigi Becali, gest uriaş pentru Mihai Neşu: "A fost un ajutor nepreţuit"

Gigi Becali a făcut un gest uriaş pentru fostul fotbalist Mihai Neşu, care încearcă acum să construiască un centru pentru copii şi tineri cu dizabilități neuromotorii, la Oradea.

Gigi Becali, gest uriaş pentru Mihai Neşu: "A fost un ajutor nepreţuit"
Sursa foto: Hepta / Facebook Mihai Nesu Foundation
de Alin Tarnovschi    |    08 Iun 2021   •   11:18

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, i-a cumpărat lui Mihai Neşu o maşină nouă, adaptatăl situaţia sa, cu care să se deplaseze.

Mihai Neşu, prin fundaţia sa, a început lucrările la un centru pentru copii şi tineri cu dizabilităţi, la Oradea, iar prima construcţie a centrului este cea a unei biserici.

"În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum", a declarat Florin Lovin la Digi Sport Special.

Mihai Neşu construieşte Complexul Sfântul Nectarie, la Oradea

Fundaţia Mihai Neşu a demarat lucrările la centrul pentru copii din Oradea, iar costurile totale sunt estimate la 3,5 milioane de euro, sumă ce acoperă construcţia centrului, spaţii de joacă, o fermă, solare, grădini, un restaurant social şi o piscină pentru hidroterapei.

Pe 2 iunie, Mihai Neşu a anunţat că lucrările au început la centru.

"Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii!

Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor și a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent!

Vă anunțăm că deja avem finalizată o listă completă cu necesarul pentru construcția și amenajarea interioară a bisericii și firmele și oamenii care vor să contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail sau telefonic pentru a contribui ca ctitori sau donatori.

Biserica este prima și cea mai micuță ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu să ne ajute până la finalizarea proiectului!", a anunțat Mihăiță Neșu pe pagina oficială de Facebook, Mihai Neșu Foundation.

AM DESCHIS SANTIERUL!!!?? Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru constructia Complexului de...

Publicată de Mihai Nesu Foundation pe Miercuri, 2 iunie 2021

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Mihai Nesu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close