Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali: „Îmi pare bine că a scăpat ţara de Dragnea”

Gigi Becali: „Îmi pare bine că a scăpat ţara de Dragnea”

Gigi Becali: „Îmi pare bine că a scăpat ţara de Dragnea”
de S.T.    |    07 Iun 2019   •   17:31

Fostul europarlamentar şi om politic Gigi Becali a afirmat într-o conferinţă de presă, că s-a bucurat în momentul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat, pentru că „a distrus ţara”.

Becali, finanţator al echipei de fotbal FCSB, a făcut afirmaţia în contextul în care şi-ar dori să ajungă la o înţelegere cu ministrul apărării în ceea ce priveşte marca Steaua, deţinută acum de CSA Steaua.

„Noi o să câştigăm marca Steaua în instanţă, se face revizuire, am anulat alea patru şi o să câştigăm numele de Steaua. O să câştigăm numele şi o să înregistrăm la Registrul Comerţului. Pe înţelegere nu ai cu cine să te înţelegi. Numai singurul lucru să vină un ministru de armată care să nu permită mizeria asta. Şi să mi le dea pe toate înapoi, asta e posibil. Cu bună credinţă şi cu pace, pentru că pe războaie le voi câştiga. Dacă nu poţi să faci fotbal profesionist, de ce nu îl laşi pe Becali, ai ceva la cap spart? Dar trebuie să fie ministru de apărare bărbat şi dacă vine PNL-ul la putere poate găsim. Şi acum este posibil, pentru că a plecat ăla. Eu m-am spovedit pentru că m-am bucurat de Dragnea. M-am bucurat pentru că am salvat ţara asta. Scopul meu a fost să scăpăm de el pentru că distruge ţara, şi a distrus-o. Mie nu îmi pare bine că e la puşcărie dar îmi pare bine că a scăpa ţara de el, nu că e el la puşcărie”, a declarat Becali, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close