Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, la proteste. Și-au bătut joc: am vrut grațierea pentru Victor și Borcea, dar au dat-o pentru Dragnea

Gigi Becali, la proteste. Și-au bătut joc: am vrut grațierea pentru Victor și Borcea, dar au dat-o pentru Dragnea

Gigi Becali, la proteste. Și-au bătut joc: am vrut grațierea pentru Victor și Borcea, dar au dat-o pentru Dragnea
01 Feb 2017   •   22:44

Gigi Becali afirmă că este indignat de deciziile Guvernului. "Am vrut gratierea pentru Victor Becali si Borcea, dar nu o dau. O dau pentru un singur om", a spus el pentru sport.ro.

“Sunt putin obosit, ca as vrea sa merg si eu (n.n. - la proteste). Ce mare valoare are o ordonanta astfel incat sa dai toata tara peste cap... Acea gratiere pe care au vrut sa o dea, si-au batut joc de ea, intra la gratiere doar abuzul in serviciu. Eu stiu pentru cine dau gratierea asta. Persoana asta tine toata tara in loc. Daca este un barbat adevarat, nu arunci tara in razboi ca sa te salvezi pe tine. Toti aia din PSD nu au curaj sa spuna ca e o rusine ce fac? Asta va ramane pata pe toata istoria PSD-ului. Pe Grindeanu ala saracul il arunca in foc, il lasa singur.

Am vrut sa dea gratierea, sa iasa Victor Becali, sa iasa Borcea, dar nu mai vor sa o dea. Numai abuzul in serviciu al lui Dragnea vor sa o dea.
Ma imbrac si ma duc si eu, ce, eu merg pentru cafea? Uite acum ma imbrac si ma duc acolo. Ma duc ca nu credeam asa ceva, suntem in pragul unei dictaturi. Nu am fost niciodata, nici la Revolutie nu am fost, dar acum ma duc'', a spus Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close