Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali: M-am hotărât, rămân în PNL. Dacă voi fi condamnat mut și mormintele părinților mei din țara asta

Gigi Becali: M-am hotărât, rămân în PNL. Dacă voi fi condamnat mut și mormintele părinților mei din țara asta

Gigi Becali: M-am hotărât, rămân în PNL. Dacă voi fi condamnat mut și mormintele părinților mei din țara asta
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Feb 2013   •   22:37

Gigi Becali a confirmat, joi, discuția pe care a avut-o cu președintele PNL, Crin Antonescu. De asemenea, acesta a declarat că este hotărât să rămână în partid, fără să profite de cele 7 zile care i-au fost acordate pentru a lua o decizie, scrie jurnalul.ro.

"Gata, m-am hotărât! Rămân în PNL. Nu trebuie să îi comunic această decizie preşedintelui. Trebuia să îi comunic dacă îmi dădeam demisia. Nu mi-a dat nimeni niciun ultimatum. A fost o discuţie pe care stabilisem să o avem după alegeri, după ce se mai liniştesc apele. Să vedem ce facem, mă întorc în PNG, rămân în PNL...

Crin Antonescu mi-a spus ”Băi Gigi, eu am ce-ţi reproşa. Din punctul meu de vedere, te-ai ţinut de cuvânt.”

Nu am de gând să candidez pentru vreo funcţie în PNL la Congresul partidului. Am avut o convenţie cu Crin Antonescu, mi-a spus de la început . Voi avea discuţii cu toţi membrii marcanţi ai partidului să îi întreb dacă vor să rămân sau să plec din partid. Vă jur că nu am dat nici 5 bani ca să intru în partid. De fapt, am plătit 500 de euro, cotizaţia pe un an.

Vă jur că dacă la proces, pe 11 februarie, se dă un alt verdict, dar vă spun eu că nu se va da, o să mut şi mormintele părinţilor mei din România. Nu o să vreau nici să mai respir în ţara asta."

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close