Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali NU va fi eliberat pentru a se opera în străinătate

Gigi Becali NU va fi eliberat pentru a se opera în străinătate

Gigi Becali NU va fi eliberat pentru a se opera în străinătate
19 Mar 2014   •   12:13

Magistraţii de la Curtea de Apel au respins ca nefondată cererea lui Gigi Becali de întrerupere a executării pedepsei pe motiv de boală. Decizia este definitivă.

Miercuri, magistraţii Curţii de Apel Constanţa i-au respins contestaţia finanţatotului Stelei la decizia Tribunalului Constanţa, potrivit căreia lui Gigi Becali nu îi poată fi întreruptă executarea pedepsei pentru a merge la o clinică privată să se opereze la coloană.

Marţi dimineaţă, finanţatorul Stelei, Gigi Becali a fost adus de la Penitenciarul Poarta Albă la Curtea de Apel Constanţa, pentru judecarea contestaţiei acestuia la decizia Tribunalului. El le-a spus magistraţilor că a avut din nou dureri la coloană şi a fost consultat de un neurochirurg din Constanţa care i-a spus că trebuie operat de urgenţă.
   
Finanţatorul Stelei a precizat că doreşte să facă intervenţia într-o clinică privată din Bucureşti şi că în unităţile medicale private nu este acceptată paza.
   
Becali le-a mai spus magistraţilor că înainte de intervenţia chirurgicală ar dori să meargă două-trei zile la o mănăstire, să se roage pentru sănătatea sa şi că înainte de operaţie nu vrea "să îmbrăţişeze gardianul", ci să aibă alături familia sa.
   
La rândul său, procurorul DNA le-a cerut magistraţilor să respingă această contestaţie ca neîntemeiată şi să păstreze hotărârea dată de Tribunalul Constanţa, susţinând că prin decizia acestei instanţe lui Becali nu i se interzice realizarea intervenţiei chirurgicale, doar că aceasta trebuie făcută sub pază şi în reţeaua medicală a Ministerului Sănătăţii.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.









×
Subiecte în articol: Gigi Becali Gigi Becali inchisoare
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close