Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali: O să termin şi cu Steaua asta

Gigi Becali: O să termin şi cu Steaua asta

Gigi Becali: O să termin şi cu Steaua asta
09 Dec 2008   •   00:28

Problemele pe care le are Gigi Becali se pare că l-au ajuns din urmă. După ce implicarea în politică nu i-a adus succesul scontat, oficialii vor acum să cerceteze şi problema clubului Steaua. Speriat că ar putea pierde palmaresul şi numele clubului, patronul a început să arunce cu declaraţii ;i acuzatii.
Primii arătaţi cu degetul sunt Ilie Năstase şi Gică Hagi, pe care îi acuză că sunt la conducerea complotului ce vizează palmaresul Stelei, deşi în privinţa primului are unele îndoieli. Becali este de părere că demersul a fost iniţiat de generali din Securitate, dar ;i generali de armata dintre cei in rezerva.
În plus, intrat în direct la GSP TV, Beclai a izbucnit: ?Cine a acaparat Steaua? Păi cine şi-a însuşit Steaua? Am luat-o pe gratis? Asta e o mentalitate comunistă la Bădălan şi cei ca el! Păi să-mi dea cât am băgat, adică 40 de milioane de euro şi plec! Daţi-mi banii aştia şi lăsaţi-mă în pace cu Steaua voastră! Am băgat 10 milioane de euro atunci când am preluat clubul. Erau mulţi cu bani, de ce nu s-au gândit atunci... au lăsat un simbol să moară! O să termin şi cu Steaua asta! Am băgat 40 de milioane, dar să-mi dea 20 de milioane şi să mă lase cu Steaua lor".
Anterior au existat semnal că Gigi Becali a terminat-o şi cu partidul. După alegeri, acesta a refuzat să mai plătească chiriile la sediile din teritoriu şi a concediat angajaţii care lucrau pentru acestea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close