Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, oprit de poliție, în timp ce era în direct la TV: ”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon”

Gigi Becali, oprit de poliție, în timp ce era în direct la TV: ”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon”

Gigi Becali a fost oprit de polițiști în timp ce se afla la volan și în același timp vorbea la telefon, în direct la un post de televiziune.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2022   •   10:04

Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe pentru că ar vorbi în interesul publicului și informează cetățenii. Finanțatorul folosea handsfree și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Brigada Rutieră a comunicat pentru Antena 3:

Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1.

În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali masina televizor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close