Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali participă la Marşul Normalităţii, duminică: "Vom merge să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu agheasmă, cruci și cântece de biruință"

Gigi Becali participă la Marşul Normalităţii, duminică: "Vom merge să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu agheasmă, cruci și cântece de biruință"

Chiar dacă a suferit o operaţie, Gigi Becali se va duce duminică la marșul normalității cu un scop precis: „Vom merge ca să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu agheasmă cu cruci și cântece de biruință”

Gigi Becali participă la Marşul Normalităţii, duminică: "Vom merge să curățim drumurile de duhurile necurate. Cu agheasmă, cruci și cântece de biruință"
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2021   •   12:50

Gigi Becali a subliniat că acest demers nu vizează simpatizanții LGTBQ, ci păcatele lor, iar după această "curăţare" a traseului pe care au mărșăluit adepții gay, zona va fi ferită de accidente sau alte probleme.

Gigi Becali va ieși în stradă alături de preoți, călugări și măicuțe. Omul de afaceri a sunat adunarea pe Dealul Patriarhiei și va participa la proteste chiar dacă a suferit o operație complicată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„M-aş fi dus și în patru labe pentru ca am promis” 

„Mâine la ora 12:00 am luat aprobare voi fi la acest marș al normalității de la Patriarhie până la pe Calea Victoriei şi până la Guvern.

Noi vrem să facem un marș de curățire. Nu avem nimic cu ei. Sunt niște oameni. Păcatele lor urâm și nu pe oameni și atunci noi mergem în spatele lor ca să curățim ceea ce e murdăresc, așa cum a făcut Hristos în ținutul Gadarenilor când a pus pe diavol în porci și când porcii s-au înecat și după aia Hristos sau urcat în barcă ca să curățe apa de duhurile necurate.

Așa facem și noi acum mergem în spatele lor în marş ca să curățim toate drumurile pe care e merg și pe care le murdăresc ca să curățăm drumurile de duhurile necurate cu agheasmă cu cruci și cu icoane și cu cântece de biruință", a spus Gigi Becali la News Magazine de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close