Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, planuri de Crăciun și Revelion: "Bucuria mea e în biserică. Să mă duc la distracţie? Ce câştig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri"

Gigi Becali, planuri de Crăciun și Revelion: "Bucuria mea e în biserică. Să mă duc la distracţie? Ce câştig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri"

Patronul FCSB, Gigi Becali, a explicat ce va face anul acesta de Crăciun, dar și de ce nu va petrece în noaptea de Anul Nou.

Gigi Becali, planuri de Crăciun și Revelion: "Bucuria mea e în biserică. Să mă duc la distracţie? Ce câştig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri"
24 Dec 2019   •   21:44

"E adevărat, bucuria mea Hristos este. Lucrurile astea materiale nu mă interesează. Mai sunt puţin legat de ele, dar câteodată mă uit la ele şi le dispreţuiesc. Mă uit la aur, la clădiri, câţi au stat în ele, stăm şi noi acum şi peste 50 de ani cine o mai sta? Au murit într-o săptămână 3 prieteni, de aceeaşi seamă cu mine. Dacă toată America era a lor, au luat ceva cu ei?

Nu puteam să-mi ţin invidia, răutatea, la fotbal. Acum nu mă mai intereseazî. Ce treabă am eu cu Piţurcă? Mi-a dat Dumnezeu şi am bătut. Nu e de ajuns că l-am învins, l-am biruit? Pentru ce să mai am un fel de ură? Nu câştig nimic, ce fac cu ea? N-am ce să fac.

Bucuria mea e în biserică. De Crăciun la biserică, mâine la biserică, poimâine la biserică. În fiecare zi la biserică. E praznic împărătesc, Naşterea Domnului, mântuitorul. De Revelion la biserică. De la 11 până la 4 la biserică. Vreau să mă duc cu sănătate şi bucurie în celălalt an. În sfinţi şi în îngeri vreau să stau.

Să mă duc la distracţie? Ce câştig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Şi dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situaţia.

Eu vorbesc în credinţă. Am zis că luăm 21 de puncte pentru că eu văd cum face Dumnezeu. Pot să iau cei mai buni antrenori, că nu fac treabă dacă eu nu sunt bun şi nici oameni buni nu am în jurul meu. Dar eu văd că Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă! E om cu credinţă, care face rugăciune. Uitaţi de alt antrenor la FCSB! Altul nu mai vine!

Dumnezeu începe să-mi dea putere prin oameni ca Vintilă, Alexandru Tudor. Dumnezeu ştie că eu vreau să fac bani din fotbal ca să-i dau la copii, la oameni bolnavi, la spitale", a spus Gigi Becali, potrivit Adevărul
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali patronul fcsb anul nou
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close