Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, războinicul: Latifundiarul a dat în judecată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Gigi Becali, războinicul: Latifundiarul a dat în judecată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

Gigi Becali, războinicul:  Latifundiarul a dat în judecată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
16 Mar 2010   •   23:13

Gigi Becali se războieşte toată lumea: cu Fiscul, cu europarlamentarii şi cu jurnaliştii. Latifundiarul din Pipera a decis să dea în judecată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală pe motiv că a anunţat datorii inexistente şi i-a stricat imaginea. A stârnit şi furia organizaţiei ?Reporteri fără Frontiere? după ce a înjurat o jurnalistă, iar mai nou e acuzat că lipseşte frecvent din Parlamentul European.

Stresul Fiscului poate fi plătit scump de către stat. Becali cere daune de 800.000 de lei, adică de aproape 200.000 de euro. În felul acesta, ANAF i-ar fi stricat imaginea de bun cetăţean şi l-ar fi tras la răspundere fără motiv.

?Becali, după ce că e băiat bun, hai să-l tragem la răspundere. Păi ia stai aşa că Becali e băiat bun dar asta nu înseamnă că dacă sunt creştin, cum spuneau unii... Da, sunt creştin autentic şi fac lucrurile care îi plac lui Dumnezeu?, a declarat George Becali.

Timpul, nervii şi viaţa lui Gigi Becali au fost afectate de controalele ANAF. Ba chiar şi-a schimbat programul de sărbători din cauza anchetei. Aşa cum l-a învins pe Sebastian Bodu în 2005, e convins că şi acum se va întâmpla la fel, mai ales că de data asta a fost afectată şi imaginea familiei.
Dar războaiele nu se încheie aici.

Gigi Becali i-a răspuns prin înjurături unei jurnaliste, când l-a întrebat despre declaraţia de avere. Nu-i pare rău pentru că, din punctul lui de vedere, nu l-a abordat într-un mod corect.

?De ce o interesa pe ea de ce nu am declarat în declaraţia de avere şi i-am spus şi eu dacă vrea, de ce sa nu facă şi treaba cealaltă? Pai da, că poate asta vrea?, a spus europarlamentarul. Înjurăturile lui Becali i-au pus pe jar pe cei de la organizaţia internaţională Reporteri fără frontiere.

?Acum mă spovedesc şi spun: am înjurat o jurnalistă. Doamne, iartă-mă! Şi o s-o mai înjur dacă mă mai tachineaza că ea e dracu, nu eu!?, susţine Becali.

Becali nu e mai paşnic nici cu colegii din Parlamentul European. Declaraţiile unor colegi care susţin că acesta lipseşte regulat din plenul parlamentului, l-au enervat la culme. ?Nu trebuie să fiu acolo în fiecare zi că ce mare lucru? Ori că te duci în fiecare zi, ori faci patru zile pe lună şi rezolvi problemele atunci. Eu dacă mă duc în patru zile fac cât nu face Preda în patru ani?.

Europarlamentarul se bazează sută la sută pe consilierii lui. Ei sunt mereu Bruxelles pentru că latifundiarului din Pipera îi place doar la Strasbourg. ?Eu mă duc la Strasbourg în plen, la Bruxelles nu-mi place. Nici culorile nu-mi plac. Şi la Strasbourg e altceva, se votează în plen, e altceva?, spune Becali.

Şi dacă tot are timp liber, Becali profită şi savurează arta. Mai nou, şi-a descoperit o nouă pasiune.
?Uite aici cu Michelangelo, tată! Vezi? Cel mai mult îmi place dintre toţi, Michelangelo. Michelangelo, Michelangelor, Michelangelo...?







Observator

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close