Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, mesaj pentru Raed Arafat, după anunțul privind carantinarea Capitalei: "Eu ies când vreau, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”

Gigi Becali, mesaj pentru Raed Arafat, după anunțul privind carantinarea Capitalei: "Eu ies când vreau, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”

Gigi Becali se declară total împotriva deciziei de carantinare a Capitalei, în condițiile în care rata de infectare în București a depășit 6 la mia de locuitori. Latifundiarul spune că se va opune măsurilor e care autoritățile se gândesc să le instituie și spune că nimic nu-l va împiedica să meargă la slujba de Paște, de exemplu.

Gigi Becali, mesaj pentru Raed Arafat, după anunțul privind carantinarea Capitalei: "Eu ies când vreau, nu sunt animal să mă bagi în cușcă”
de Gabriel Dano    |    23 Mar 2021   •   22:16

Autoritățile au anunțat, marți, că iau în considerare carantinarea Bucureștiului până după Paște, fapt care îi va nemulțumi pe mulți români. Nici patronul FCSB nu concepe să-i fie îngrădit dreptul la circulație și mai ales să nu se întoarcă acasă cu Lumina Sfântă, la Paște, după cum este tradiția.

Latifundiarul spune că nu va putea fi împiedicat să respecte tradiția nici măcar de amenzi.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat. Hotărăște el ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.

Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus Gigi Becali.

Carantinarea Bucureștiul ar putea avea loc din moment în moment în condițiile în care rata de infectare în Capitală a trecut de 6 la mie.

”Indicele comunicat de DSP pentru București este de 6.22 la mie, fapt care ne determină să cerem tuturor membrilor CBMSU ca până la finele zilei să ne transmită propuneri. În același timp, așa cum am discutat ieri, așteptăm analiza DSP” a spus prefectul Capitalei pentru Antena 3.

Informația momentului este că rata de infectare în București este de 6.22 de cazuri la mia de locuitori. Rata de infectare care îndreaptă Capitala spre carantinare. Decizia finală este la mâna prefectului și a membrilor de la comitetul de situații de urgență.

Ieri rata de incidență era în București de 5.67 de cazuri la mia de locuitori, iar duminică 5.33.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Raed Arafat
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close