Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, reţinut pentru 24 de ore în dosarul sechestrărilor

Gigi Becali, reţinut pentru 24 de ore în dosarul sechestrărilor

Gigi Becali, reţinut pentru 24 de ore în dosarul sechestrărilor
Sursa foto: Gigi Becali
02 Apr 2009   •   14:54

Omul de afaceri Gigi Becali a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma audierilor de joi. Becali este acuzat că ar fi fost implicat în sechestrarea unor persoane.


Parchetul ar fi solicitat Judecătoriei Sectorului 1 să emită un mandat de arestare preventivă atât pentru Gigi Becali, cât şi pentru celelalte persoane audiate.

Informaţiile privind reţinerea omului de afaceri a fost confirmată, în exclusivitate pentru Antena 3, de către purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Acesta a precizat în mai multe rânduri că întreaga acţiune a fost coorodnată de către procurori şi pusă în execuţie de către poliţişti.

Gigi Becali urmează să fie dus la Judecătoria Sectorului 1, pentru a fi prezentat instanţei. Procurorii au cerut un ordin de reţinere pentru 24 de ore, care intră în vigoare începând cu ora 13:00.

Cu toate acestea, însă, se pare că poliţia s-a autosesizat în acest caz, întrucât nu există nicio plângere penală din partea hoţilor.

Potrivit avocatului din oficiu care îl reprezintă pe omul de afaceri, Becali va fi dus în jurul orei 17:00 - 17:30 pentru obţinerea unui mandat de arestare de 29 de zile.

La ora transmiterii acestei ştiri, Gigi Becali, alături de alte cinci persoane, se aflau de mai bine de cinci ore în sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Poliţiştii bucureşteni au efectuat, joi dimineaţă, începând cu ora 7:00, descinderi în forţă la mai multe locuinţe aparţinând lui Gigi Becali. Ulterior, omul de afaceri a fost dus la sediul Poliţiei în vederea audierilor. Acţiunea poliţiştilor are legătură cu un incident petrecut în luna ianuarie.

Printre locaţiile în care s-au efectuat percheziţii se numără şi sediul Partidului Noua Generaţie, filiala Ilfov.

Omul de afaceri Gigi Becali s-a deplasat, joi dimineaţă, la sediul Poliţiei în vederea audierilor privind acuzaţiile de răpire ce îi sunt aduse.

Înainte de audieri, finanţatorul Stelei a declarat că este acuzat de privare de libertate pentru că gărzile sale de corp i-au adus la un bar din Pipera pe cei trei hoţi care i-au furat maşina.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali retinut Parchet audieri
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close