Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali s-a întors în spatele gratiilor. "Sunt un leu domesticit acum"

Gigi Becali s-a întors în spatele gratiilor. "Sunt un leu domesticit acum"

Gigi Becali s-a întors în spatele gratiilor. "Sunt un leu domesticit acum"
13 Mai 2014   •   08:20

Planuri mari pentru Gigi Becali la uşa închisorii Poarta Alba. Foarte încrezător în el şi cu o suită întreagă de ironii, a anunţat că are un plan de ieşi foarte repede din închisoare. Becali s-a reîntors în această dimimeaţă la penitenciar după permisia de 24 de ore.  

Becali a ajuns la Penitenciarul Poarta Albă în jurul orei 8.30, cu o jumătate de oră înainte de expirarea permisiei de 24 de ore, iar înainte de a intra în unitatea de detenţie a făcut declaraţii presei.
   
El le-a spus jurnaliştilor că acum, după ce şi-a liniştit familia, care a văzut că este bine, se întoarce liniştit. Becali a precizat că trebuia să primească această permisie de mult timp, pentru că aşa spune legea.
   
"Am fost acasă şi mi-am liniştit familia. M-au văzut fetele, sunt sănătos, nu sunt chelios, nu sun bătrân, nu sunt slăbit. M-au văzut, tata e puternic, clar, la reverede! Am plecat dimineaţă, ne-am pupat, am venit şi gata. De ce nu trebuia să facă chestiunea asta după trei luni de puşcărie. Era totul normal ... că e legea. Băi, Becali, ia ia-ţi două zile acuma, tu, după trei luni, du-te acasă. După şase luni, după încă două luni, mai ia încă trei zile şi când se împlinea anul, să fie 30 de zile cum spune legea, că aşa e legea. Cât ţi-am dat, ţi-am dat două, ţi-am dat 17 până acuma, mai dăm şi încă trei şi mai dăm şi încă zece în luna mai, acuma, şi făceam 30. Da' aşa e legea, nu iau eu, nu cerşesc eu, legea ţării mele mi-o dă. Şi nu mai chinuiai familia mea, nu mai chinuiai mama mea", a spus Gigi Becali.
   
Finanţatorul Stelei a mai spus că nu s-a plâns de condiţii grele din penitenciar, pentru că el nu am avut condiţii grele, dar a subliniat că, potrivit legii, trebuia să primească permise după trei luni de detenţie.
   
Întrebat de ce nu mai poartă gulerul cervical, Becali a spus că l-a dat jos când a ieşit din penitenciar, pentru că nu a vrut să apară în faţa ţării ca un "Becali găină", ci ca "un leu". El a precizat că are hernie cervicală şi nu poate să spună nimeni contrariul, iar pentru această boală trebuie să se opereze.
   
Becali a intrat în unitatea de detenţie în jurul orei 8.45, permisia acestuia expirând la ora 09.00.

Gigi Becali a comparat plecarea la penitenciar  cu momentele în care pleca la Bruxelles pe vrea când era europarlamentar. În plus, are planuri mari pentru viitorul său. Speră să iasă din ce în ce mai des din închisoare şi să-şi vadă familia cinci zile pe lună.

În drumul spre Penitenciarul Poarta Albă, Gigi Becali a fost mai optimist ca nicioadată. Latifundiarul din Pipera a povestit şi că a încercat să-şi liniştească familia înainte de a se întoarce după gratii.

De altfel, patronul Stelei speră că de acum înainte va ieşi din ce în ce mai des din penitenciar. Latifundiarul a spus că vrea să facă contestaţie în dosarul Valiza şi a angajat alţi avocaţi care să-l reprezinte.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Gigi Becali inchisoare pipera
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close