Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali se întoarce la Penitenciarul Poarta Albă, după permisia de 5 zile

Gigi Becali se întoarce la Penitenciarul Poarta Albă, după permisia de 5 zile

Gigi Becali se întoarce la Penitenciarul Poarta Albă, după permisia de 5 zile
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Sep 2014   •   12:50
Gigi Becali trebuie să se întoarcă astăzi la Penitenciarul Poarta Albă. Cele 5 zile de  permisie pe care le-a primit pentru bună purtare s-au terminat.
 
Omul de afaceri Gigi Becali a primit o permisie de cinci zile şi a plecat marţi din Penitenciarul Poarta Albă, mergând la locuinţa sa din Pipera, judeţul Ilfov.
 
Comisia de specialitate a penitenciarului i-a acordat lui Gigi Becali o permisie de cinci zile. Acesta ar trebui să se întoarcă, sâmbătă, la Penitenciarul Poarta Albă.
 
Potrivit Legii 254/2013 privind executarea pedepselor, persoanelor condamnate care au o bună conduită şi au dovedit stăruinţă în muncă sau în cadrul activităţilor educative, moral-religioase, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, al instruirii şcolare şi al formării profesionale pot primi recompense, printre care şi permisiunea de ieşire din penitenciar pentru cinci zile, dar nu mai mult de 25 de zile pe an.
 
Permisia de cinci zile este acordată de către directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, la propunerea comisiei speciale a locului de detenţie.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close