Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali se simte persecutat în închisoare. Va fi mutat de la Jilava

Gigi Becali se simte persecutat în închisoare. Va fi mutat de la Jilava

Gigi Becali se simte persecutat în închisoare. Va fi mutat de la Jilava
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    02 Sep 2013   •   09:27

Gigi Becali va fi mutat de la închisoarea Jilava. Acesta va fi transferat la penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa.

Chiar Becali a cerut să fie mutat pentru că se simte persecutat la Jilava, şi de colegii de detenţie care-i fac poze pe ascuns, şi de conducerea penitenciarului.

Becali spune că se simte hărţuit şi de televiziuni, a dezvăluit avocatul său Pavel Abraham.

"A fost nemulţumit că i s-a violat intimitatea în contextul în care se afla în stare de reţinere", a spus avocatul, luni, la Antena 3.

Solicitarea lui Becali a primit deja o aprobare şi cel mai probabil, în câteva zile, va avea toate avizele pentru a fi mutat.

Noi probleme pentru Becali. Ce a făcut finanţatorul Stelei în puşcărie

Cazul Becali a stârnit deja un scandal fără precedent în sistemul penitenciar din România. Corpul de Control al Ministerului Justiţiei îi va ancheta pe angajaţii de la Jilava după publicarea imaginilor obţinute cu dispozitive interzise în închisoare.

Pe 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină. Cei trei au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close