Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: ”Să nu meargă la mare pentru că smintește bărbații!”

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: ”Să nu meargă la mare pentru că smintește bărbații!”

Gigi Becali, sfaturi despre post pentru Elena Udrea: ”Să nu meargă la mare pentru că smintește bărbații!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Aug 2016   •   14:44

Gigi Becali a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, ce înseamnă și cum trebuie ținut postul, comentând astfel mesajele publicate de Elena Udrea, pe Facebook, în care anunță zilnic ce mănâncă și ce bea, încă de la începutul Postului Sfintei Marii.

”Postul este pregătirea trupului pentru a primi Sfânta Împărtășanie”, a spus Gigi Becali, la Antena 3, arătând că el are dezlegare de la duhovnic să consume lapte și brânză în această perioadă.

”Postul de alimente e o mică parte din ce trebuie să facem. Dacă postim doar din alimente și nu renunțăm la altele, nu are valoare.  (...) Dacă vrea să facă postul să se împărtășească vrednică, atunci trebuie nici să se ducă la mare. Pentru că are un corp frumos și smintește bărbații”, a mai spus Gigi Becali.

Pe lângă restricțiile alimentare, Elena Udrea și-a anunțat fanii de pe Facebook că citește Sistemul Maestrului - Charles F. Haanel, lucru care pentru Gigi Becali este de neconceput.

”Nu poți să slujești și lui Dumnezeu și lui Satan. Fac o mare confuzie! La mine în casă nu există carte care să propovăduiască alte religii”, a mai spus Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close