Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali şi soţia, prinşi cu o ''jonglerie'' financiară de 2.000.000 de euro

Gigi Becali şi soţia, prinşi cu o ''jonglerie'' financiară de 2.000.000 de euro

Gigi Becali şi soţia, prinşi cu o ''jonglerie'' financiară de 2.000.000 de euro
Sursa foto: sursa: Agerpres
30 Iul 2016   •   23:29

Gigi Becali şi soţia acestuia au primit o lovitură grea din partea magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti, care au dat decizia într-un proces care a început în 2007. Judecătorii au anulat actele pentru un teren care valorează aproximativ 2 milioane de euro, scrie cancan.ro.

Gigi Becali şi Luminiţa, sotia acestuia, au fost daţi în judecată de o firma de medicamente pentru că au tranzacţionat un teren care nu ar fi fost al lor. Potrivit acţiunii depuse în instanţă de către avocaţii firmei de medicamente, familia Becali a cumparat, în 2002, 25.000 de metri pătraţi în Voluntari, de la un anume Alexandru Măleanu, după care a înstrăinat terenul . Reprezentanţii firmei au susţinut însă că ar fi cumpărat încă din 1993 terenul aflat în litigiu, pe care se afla o fabrica de medicamente.

Totodată, avocaţii firmei de medicamente au susţinut că Maleanu a intrat în conditii dubioase (în septembrie 2002) în posesia terenului şi că l-a vândut, în aceeaşi luna, soţilor Becali. Măleanu a prezentat în instanţă o adeverinţă prin care a fost pus în proprietatea respectivului teren de către Comisia Comunală Voluntari, şi a susţinut că el ar fi, de fapt, adevăratul proprietar şi nicidecum firma de medicamente. Zilele trecute, judecătorii au dat sentinţa în acest caz.  

”Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare încheiat între pârâtul (vânzător) decedat Măleanu Alexandru şi pârâţii (cumpărători) Becali George şi Becali Luminiţa. Constată nulitatea absolută a contractului de vânzare-cumpărare  încheiat între pârâţii (vânzători) Becali George şi Becali Luminiţa şi pârâţii (cumpărători) Şunda Dănuţ şi Şunda Rodica. Respinge capătul de cerere privind anularea Încheierii de carte funciară nr. 9664/2002, ca neîntemeiat”, se arată în decizia instanţei, care poate fi atacată cu recurs.  Dacă aceasta rămâne definitivă, cel căruia i-a vândut Becali terenul are posibilitatea să-I ceară banii înapoi.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close