Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali: Am vindecat aproape toată comuna de COVID. Virusul, un fleac! Vreau să aduc medicamente din India şi Rusia

Gigi Becali: Am vindecat aproape toată comuna de COVID. Virusul, un fleac! Vreau să aduc medicamente din India şi Rusia

Gigi Becali spune că toţi cei din jurul lui au fost infectaţi cu coronavirus, numai el nu, şi el i-a vindecat pe toţi, pentru că a avut medicamente să le dea. 

Gigi Becali: Am vindecat aproape toată comuna de COVID. Virusul, un fleac! Vreau să aduc medicamente din India şi Rusia
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    15 Oct 2020   •   11:00

"De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus - n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu", a spus, joi, omul de afaceri Gigi Becali.

Becali: Toţi din jurul meu au avut COVID, numai pe mine m-a ferit Dumnezeu

El susţine că virusul Sars CoV-2 este "un fleac" şi vrea acum să aducă medicamente din India şi Rusia, ca să nu mai moară oameni.

"Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am videcat. 

Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei, de ce mor? Că stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni. 

Becali: Virusul este un fleac!

Gigi Becali: Mama mea, de 90 de ani, nu are nimic, e vindecată de două luni

Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară", a spus omul de afaceri Gigi Becali. 

El susţine că a vindecat de COVID sute de oameni, iar despre mama sa, spune că este vindecată de COVID de două luni.

"Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte - n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau", susţine omul de afaceri.
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali coronavirus
Parteneri
x close