Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali, vorbe de duh din Arsenie Boca la căpătâiul lui Vadim Tudor

Gigi Becali, vorbe de duh din Arsenie Boca la căpătâiul lui Vadim Tudor

Gigi Becali, vorbe de duh din Arsenie Boca la căpătâiul lui Vadim Tudor
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    15 Sep 2015   •   19:25

Gigi Becali a fost marţi la biserica Sfântu Gheorghe din Capitală, acolo unde este depus Corneliu Vadim Tudor, şi a spus că a venit pentru a-l conduce pe tribun pe ultimul drum. În curtea bisericii, Becali a vorbit şi despre viaţa de după moarte, dând citate din Arsenie Boca.

 
Totodată, latifundiarul din Pipera a spus despre Vadim Tudor că nu era un om care ţinea duşmănie, nu era răzbunător, iar decesul politicianului îl face şi pe el să se gândească să se retragă din viaţa publică.
 
"De asta şi eu vreau să mă retrag din viața publică și din fotbal, pentru că oamenii pătimaşi, care pun suflet în tot ce fac, se consumă şi de aia vreau să renunț la viața publică, pentru că vreau să trăiesc pentru fetele mele şi pentru nepoții mei", a spus Becali.
 
Fostul politician a dat uitării şi disputele cu Corneliu Vadim Tudor şi a spus că a venit să-l conducă pe ultimul drum, aşa cum "spune şi Sfânta spovedanie".
 
"Ce a fost a fost, este important că eu sunt aici şi că toate cele rele le-am şters cu buretele. Cum spune şi Sfânta Spovedanie , acum îl petrec pe ultimul drum". 
 
"De acum încolo este viaţa, până acum a fost examenul. Sfântul Arsenie Boca spune să nu creadă careva că atunci când va pleca în ceruri va trăi altă viaţă decât cea pe care a trăit-o aici pe pământ. Cu dracu eşti aici, cu dracu eşti şi acolo, cu Dumnezeu eşti aici, cu Dumnezeu eşti şi acolo", a spus Gigi Becali.
 
În ce priveşte faptul că senatorii nu au fost de acord ca trupul neînsufleţit al lui Vadim Tudor să fie depus în Senat, Becali a spus că nici nu era necesar acest lucru.
 
"Dar pentru ce să-l primească? (...) Senatul este pentru legi, biserica este pentru persoanele care au murit", a răspuns fostul politician.

Declaraţia lui Gigi becali a fost prezentată marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close