Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali vrea cu orice preţ să fie eliberat. Avocaţii săi au depus o nouă contestaţie de executare a pedepsei, iar mama sa a apelat din nou la Băsescu pentru a-l graţia

Gigi Becali vrea cu orice preţ să fie eliberat. Avocaţii săi au depus o nouă contestaţie de executare a pedepsei, iar mama sa a apelat din nou la Băsescu pentru a-l graţia

de O.P.    |    07 Iul 2014   •   06:02

Familia lui Gigi Becali face o nouă încercare de a-l scoate din spatele gratiilor. Avocaţii omului de afaceri au depus o nouă contestaţie la executarea pedepsei care se va judeca la începutul lunii viitoare. 

Între timp, mama lui Gigi Becali încearcă să îşi ajute fiul şi îl roagă din nou pe Traian Băsescu să îl graţieze.

Gigi Becali a contestat pedeapsa de 3 ani şi jumătate pe care o are de executat. Apărătorii săi au depus, la sfârşitul acestei săptămâni, la Tribunalul Constanţa, o contestaţie la executarea pedepsei, primul termen în acest dosar fiind stabilit pentru 6 august.

Mama lui Gigi Becali încearcă, din nou, să îşi ajute fiul şi face un nou apel la Traian Băsescu să îl graţieze.

Familiia lui Becali nu a apelat doar la şeful statului pentru a-l scăpa de închisoare pe latifindiarul din Pipera. Avocaţii săi au avut alte nenumărate tentative de a convinge magistraţii că Becali trebuie eliberat pentru a fi operat de urgenţă în Germania.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Ulterior, a primit un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
x close