Antena 3 CNN Actualitate Atac cu topoare pe moşia milionarului Gigi Neţoiu. O maşină de lux a fost distrusă

Atac cu topoare pe moşia milionarului Gigi Neţoiu. O maşină de lux a fost distrusă

Maşina lui Gigi Neţoiu a fost avariată cu toporul de un individ. S-a întâmplat după ce angajaţii fostului acţionar de la Dinamo au avut un conflict cu un cioban.

Atac cu topoare pe moşia milionarului Gigi Neţoiu. O maşină de lux a fost distrusă
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2022   •   15:18

"De mai mult timp, acest clan a băgat oile în vie. Oamenii au anunţat poliţia ieri, după ce l-au prins în repetate rânduri", a spus Neţoiu, făcând referire la un cioban.

"Azi s-au dus şi din nou l-au găsit acolo pe tatăl celui care a atacat şi a vrut să omoare oamenii. Şi după zece minute a venit după ei cu toporul, a dat cu toporul să-l omoare pe unul dintre angajaţi şi toporul a ricoşat din mâna lui şi a spart geamul maşinii", a spus afaceristul, duminică, la Antena 3.

"Au vreo 300 de capre şi distrug culturile oamenilor, le bagă în grâu, le bagă în vii şi au fost atenţionaţi. Răducan Răzvan a dat cu toporul să îl omoare direct pe unul dintre angajaţi", a adăugat el.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Gigi Nețoiu acuză că autorităţile nu iau nicio măsură.

Ce spune Poliţia

Secția 9 Poliție Cetate a fost sesizată direct, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urma unui conflict verbal cu un cioban care era cu caprele pe un teren cu viță de vie, pe care îl administra, a fost așteptat ulterior de un alt cioban, care l-a amenințat și l-a lovit în antebraț cu un topor, după care i-a distrus parbrizul la autoturismul cu care se deplasa. 

Victima nu a necesitat îngrijiri medicale. 

Agresorii au fost identificați și sunt căutați de polițiști, în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

×
Subiecte în articol: atac topoare Gigi Neţoiu
Parteneri
Horoscop 6 decembrie 2023. Berbecii se fac remarcați
x close