Antena 3 Actualitate "Ginerele dumneavoastră a avut un accident. Sunt avocatul. Daţi-mi BANI". Sute de oameni, păcăliţi în acest fel de escroci

"Ginerele dumneavoastră a avut un accident. Sunt avocatul. Daţi-mi BANI". Sute de oameni, păcăliţi în acest fel de escroci

de O.P.    |    05 Apr 2013   •   06:05

O escroacă a fost prinsă în flagrant delict de poliţişti, în timp ce încerca să înşele o bătrână prin "metoda accidentul".  Victima virase deja câteva mii de lei în contul grupării de escroci,  după ce o presupusă rudă i-a cerut bani prin telefon, pentru că ar fi accidentat pe cineva. 

Banii fuseseră marcaţi de poliţiştii brăileni după ce bătrâna reclamase că a fost înşelată. Femeia îi dăduse 5.000 de lei unui individ care s-a dat, la telefon, drept nepotul ei. Numai că escrocul nu s-a oprit. I-a mai cerut, printr-un presupus avocat, 3.000 de lei. A doua zi, o complice a bărbatului a fost prinsă de poliţişti când s-a dus să ia banii de la bătrână.

Cei doi complici ai escroacei sunt căutaţi de poliţişti.

Şi o femeie din judeţul Constanţa a fost înşelată în acelaşi fel. A fost sunată de un bărbat care s-a dat drept ginerele ei. Individul i-a spus că a lovit doi copii pe o trecere de pietoni şi că are nevoie de 18.000 de lei ca să scape de închisoare. Credulă, femeia a virat banii într-un cont indicat de bărbat. Poliţiştii încearcă acum să-l prindă pe escroc.

×
Subiecte în articol: flagrant

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close