Antena 3 CNN Actualitate Ginerele lui Bercea Mondial, arestat pentru 30 de zile după flagrantul de şantaj

Ginerele lui Bercea Mondial, arestat pentru 30 de zile după flagrantul de şantaj

Ginerele lui Bercea Mondial, arestat pentru 30 de zile după flagrantul de şantaj
30 Mai 2014   •   19:00

Ginerele lui Bercea Mondial, reţinut de poliţişti în urma unui flagrant de şantaj care a avut loc în locuinţa fratelui preşedintelui Traian Băsescu, a fost arestat pentru 30 de zile.

Marius Constantin este acuzat că a încercat să obţină 280.000 de euro de la Mircea Băsescu, parte dintr-o datorie mai veche, de 600.000 de euro, pe care fratele preşedintelui Traian Băsescu i-a primit de la Sandu Anghel, pentru a-l ajuta pe acesta să scape de închisoare, susţine familia lui Bercea Mondial.

Mircea Băsescu a confirmat existenţa unei anchete în derulare a DNA în legătură cu un şantaj al familiei lui Bercea Mondial la adresa sa.

Fratele preşedintelui Traian Băsescu este implicat într-un scandal monstru, cu interlopi şi procurori DNA. Ginerele lui Bercea Mondialu a fost săltat de procurori din casa lui Mircea Băsescu, pentru şantaj.

Împreună cu fiica lui Bercea, ginerele a încercat să obţină 280.000 de euro de la fratele preşedintelui. Cei doi au fost prinşi când primeau 10.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.

Fiul lui Bercea Mondialu, aflat şi el în închisoare, susţine că rudele sale au vrut să recupereze de la Mircea Băsescu banii pe care i-ar fi dat acestuia pentru a-l scapa din închisoare.

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial mircea basescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close