Antena 3 CNN Actualitate Ginerele lui Ceaușescu povestește cum a fost bătut: ”Salvarea mea a fost un student care se îndrepta spre stația de metrou”

Ginerele lui Ceaușescu povestește cum a fost bătut: ”Salvarea mea a fost un student care se îndrepta spre stația de metrou”

Ginerele lui Ceaușescu povestește cum a fost bătut: ”Salvarea mea a fost un student care se îndrepta spre stația de metrou”
23 Mai 2017   •   17:47

Profesorul universitar Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu, care a fost bătut săptămâna trecută în parcarea Universității Politehnica din București, a povestit, într-un interviu pentru Antena 3, clipele de groază prin care a trecut.

”Văd un monstru în întuneric, pentru că nu vedem bine cu un ochi și fața îmi era plină de sânge, că scoate un cuțit și urmăream traseul cuțitului. (...) Instinctul de apărare, care în momentul ala s-a accentuat, (...) m-am retras spre banchetă și cu picioarele l-am împins pe agresor”, a povestit Mircea Oprean.

”Salvarea mea a fost că, între timp, ieșise un student care se îndrepta spre stația de metrou și agresorii au fugit”, a mai spus profesorul.

Profesorul Mircea Oprean, ginerele fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu, a fost bătut joi seara, după ce terminase cursurile, într-una din parcările instituţiei de învăţământ superior. 

În urma incidentului, Oprean a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. 

 


 

×
Subiecte în articol: mircea oprean 100 de minute
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close