Antena 3 CNN Actualitate Ginerele lui Vasile Blaga, datorii de milioane de lei la Fisc

Ginerele lui Vasile Blaga, datorii de milioane de lei la Fisc

Ginerele lui Vasile Blaga, datorii de milioane de lei la Fisc
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Dec 2016   •   10:29

Ginerele lui Vasile Blaga are datorii la Fisc 25,3 milioane de lei, scrie Jurnalul Naţional. Chiar dacă firma de pază a lui Andrei Rudeanu este în insolvență, ginerele lui Vasile Blaga, judecat pentru evaziune fiscală, încearcă să mai scoată nişte bani de la această societate care a primit contracte importante de la CNADNR.

Intenţia acestuia este de a cumpăra un teren de la o firmă care îi aparţine tot lui, în condițiile în care datoriile către stat ale acestei societăți depăşesc şase milioane de euro. Mai multe detalii despre acest subiect puteţi găsi în Jurnalul Naţional.

Fiscul vrea 25,3 milioane de lei de la ginerele lui Vasile Blaga. În timp ce firma ginerelui fostului co-președinte al Partidului Național Liberal, Vasile Blaga, se află în insolvență și în procesul penal în care sunt judecate infracțiuni de evaziune fiscală, Ioan Andrei Rudeau încearcă să producă niște bani de la această societate. Adunarea creditorilor companiei SC Axis Corporate Security SRL, firma de pază a familiei Blaga-Rudeanu care a primit contracte importante de la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, se va întruni, înainte de Crăciun, pentru a decide dacă va cumpăra sau nu de la o altă firmă a lui Rudeanu un teren, pe care să plătească 30.000 de euro.

În acest timp, în dosarul penal în care Rudeanu a fost trimis în judecată, ANAF a cerut procurorilor și a obținut constituirea ca parte civilă cu o pagubă de peste 25,3 milioane de lei, în condițile în care, inițial, valoarea prejudiciului în acest dosar se ridicase puțin peste 600.000 de euro.

 

×
Subiecte în articol: fisc vasile blaga
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close