Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluire incredibilă! Giovani Becali, liber şi cu paşaport diplomatic. Poliția de Frontieră neagă

Dezvăluire incredibilă! Giovani Becali, liber şi cu paşaport diplomatic. Poliția de Frontieră neagă

Dezvăluire incredibilă! Giovani Becali, liber şi cu paşaport diplomatic. Poliția de Frontieră neagă
01 Noi 2016   •   20:51

Giovani Becali are pașaport diplomatic. Cel puţin asta susţine fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, care fiind în aeroport l-a văzut pe Becali cum a trecut pe la punctul de verificare rezervat diplomaților. 

''Giovani Becali – cel care ne explica tuturor ce inseamna sa fii mafiot de mafiot este in fata mea in aeroport . Nu se opreste la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de asteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie care a tras tepe de milioane, daca nu de zeci de milioane de EUR statului roman. Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor," scrie Valeriu Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Giovani Becali a fost recent eliberat din penitenciar acolo unde a ispășit o pedeapsă în dosarul Transferurilor.

Poliția de Frontieră neagă varianta fostului secretar de stat

Într-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, Poliția de Frontieră neagă veridicitatea acuzațiilor lui Nicolae. "Au fost efectuate verificări la PTF Otopeni si s-a stabilit că persoana la care faceti referire a efectuat controlul de frontieră la filtrul Nr 3, care nu e destinat personalului diplomatic. Va mulțumim", se arată în mesaj. 

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close