Antena 3 CNN Actualitate Giovanni Becali: Îl cunosc pe cel care a apelat 112. Este un criminal

Giovanni Becali: Îl cunosc pe cel care a apelat 112. Este un criminal

Giovanni Becali: Îl cunosc pe cel care a apelat 112. Este un criminal
Sursa foto: Giovanni Becali
03 Apr 2009   •   21:09

Scandalul arestării lui Gigi Becali a fost declanşat de un apel anonim la numărul de urgenţă 112, în urma căruia Parchetul Bucureşti s-a autosesizat. Anchetatorii au făcut publice atât apelul, cât şi imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din momentul răpirii hoţilor de către gărzile de corp ale lui Becali. Deşi ar putea deveni un martor cheie în proces, autorul apelului la 112 a rămas necunoscut.

Totuşi, Giovanni Becali susţine că ştie identitatea acestuia. El a declarat că este vorba de un criminal care a scăpat de o condamnare după ce a dat asigurări autorităţilor că regretă faptele comise. Giovanni Becali a mai spus despre cel care a efectuat apelul telefonic că ar fi ameninţat cu sabia un copil în vârstă de numai doi ani. De asemenea, Giovanni spune că acesta mai are doi fraţi, ambii condamnaţi în prezent la mulţi ani de puşcărie, pentru infracţiuni grave.

Mai mult, Giovanni Becali susţine că procurorul care instrumentează cazul ar fi fost de faţă în momentul efectuării apelului telefonic către 112.

GIOVANNI BECALI DESPRE FILMULEŢUL CU GIGI BECALI ŞI HOŢII




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Giovanni Becali Gigi Becali
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close