Antena 3 CNN Actualitate Giurgiu. Cinci tineri au ajuns la spital, în urma unui accident rutier grav

Giurgiu. Cinci tineri au ajuns la spital, în urma unui accident rutier grav

Giurgiu. Cinci tineri au ajuns la spital, în urma unui accident rutier grav
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Aug 2012   •   11:29

Cinci tineri, două fete şi trei băieţi, cu vârste cuprise între 20 şi 25 de ani, au fost transportaţi la spital, sâmbătă noapte, în urma unui accident produs în judeţul Giurgiu, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, conform Mediafax.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, la locul accidentului au intervenit un echipaj de descarcerare, cinci ambulanţe şi o autospecială cu apă şi spumă, patru dintre răniţi fiind gasiţi în maţina, iar al cincelea în şanţul din apropiere.
   
Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că autoturismul marca BMW a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat de câteva ori. Ulterior, a rupt un pom şi gardul unui magazin, oprindu-se la trei metri distanţă de un rastel cu butelii pline cu gaz.
   
Cauzele accidentului sunt viteza execsivă şi neatenţia la volan.
   
În urma accidentului, cele cinci persoane din maşină, două fete şi trei băieţi, au fost transportate la spital. Astfel, cele doua fete au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Universitar din Bucureşti, iar băieţii au fost internaţi la Spitalul Judeţean Giurgiu, toţi având multiple traumatisme craniocerebrale şi fracturi, starea lor fiind stabilizată.

×
Subiecte în articol: Giurgiu tineri spital accident rutier BMW ISU
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close