Antena 3 CNN Actualitate Gorj. Copilul dispărut la Târgu Cărbuneşti a fost găsit. Băiatul este nevătămat

Gorj. Copilul dispărut la Târgu Cărbuneşti a fost găsit. Băiatul este nevătămat

Gorj. Copilul dispărut la Târgu Cărbuneşti a fost găsit. Băiatul este nevătămat
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Sep 2012   •   18:23
Update 18:23 - Copilul dispărut la Târgu Cărbuneşti a fost găsit. Băiatul a fost găsit nevătămat, dar speriat şi deshidratat.

Ştire în curs de actualizare.

Un copil de 8 ani care a dispărut la Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, este căutat duminică de poliţişti cu ajutorul unui elicopter al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) solicitat pentru a survola o zonă greu accesibilă, informează MAI.   
   
La căutări participă peste 30 de poliţişti, dintre care patru criminalişti cu doi câini de urmă, cinci jandarmi şi mai mulţi voluntari, potrivit Poliţiei Române. 
   
Elicopterul a fost solicitat de Inspectoratul de Polişie al Judeţului Gorj, pentru a veni în sprijinul echipajelor de poliţie care participă la căutări.
   
Potrivit poliţiştilor, dispariţia lui Constantin Mario Delian Popescu a fost semnalată de tatăl acestuia sâmbătă seară, la 22.35, la Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti. Tatăl a spus că minorul a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.
   
Copilul are aproximativ 1,50 m înălţime, este astenic (aproximativ 35 kg), are faţa ovală, ten deschis, ochi căprui şi păr şaten, drept, tuns scurt, cu breton. La plecarea de acasă, el purta un tricou cu mâneci scurte de culoare albastră, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră şi sandale de culoare maro din piele întoarsă.
 
Persoanele care pot da relaţii despre minor, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close