Antena 3 CNN Actualitate Gorj. Primarul unei comune susţine că a strâns 720.000 lei dintr-o nuntă şi un botez

Gorj. Primarul unei comune susţine că a strâns 720.000 lei dintr-o nuntă şi un botez

Gorj. Primarul unei comune susţine că a strâns 720.000 lei dintr-o nuntă şi un botez
Sursa foto: Foto: Videonews
06 Iul 2011   •   19:15

Cum poţi face avere dintr-o nuntă şi-un botez? Ne poate spune primarul unei comune gorjene, care a ajuns în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate, după ce inspectorii i-au găsit în conturi 100.000 de euro.

Calculul făcut de Inspectorii ANI arată că veniturile totale obţinute de Sorin Bucurescu, împreună cu soţia sa, între 2006 şi 2010, au fost de 288.118 lei. Primarul însă nu poate justifica această sumă. Nu în acte, cel puţin. Iar explicaţia edilului e năucitoare.

"Din cele două evenimente care le-am avut în anii 2007 şi 2008, o nuntă şi un botez", explică Sorin Bucurescu, primarul din Slivileşti. 

Edilul gorjean ar fi obţinut 720.000 de lei în urma acestor două evenimente. Suma i-ar face însă chiar şi pe cei mai cunoscuţi manelişti să plece capul ruşinaţi.

"Pot să o dovedesc şi o voi face atunci când este necesar, cu cele două evenimente, am avut aproximativ 1000 de persoane", susţine edilul. 

Inspectorii nu l-au crezut însă pe cuvânt.

"Cei de la ANI mi-au trimis înştiinţare, că atât timp cât există această diferenţă de bani sunt incompatibil cu calitatea de primar", a declarat Sorin Bucurescu.

Totul ar fi o manevră politică, susţine edilul. Şi nu este singur. Sătenii pe care îi conduce de două mandate sunt de aceeaşi părere.

"Consider clar şi sunt sigur că este o acţiune politică, este o acţiune politică, întrucât în ultima perioadă, în ultimii ani de zile s-a observat clar  că am fost un primar incomod în judeţul Gorj", este de părere Bucurescu.

Dacă pe săteni i-a convins, edilul gorjean va avea o misiune mai dificilă cu inspectorii Agenţiei de Integritate.

 

×
Subiecte în articol: primar bani nunta botez euro Gorj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close