Antena 3 CNN Actualitate Gorj. Un magazin a explodat din cauza unei acumulări de gaze. Proprietarul, transportat la Craiova

Gorj. Un magazin a explodat din cauza unei acumulări de gaze. Proprietarul, transportat la Craiova

Gorj. Un magazin a explodat din cauza unei acumulări de gaze. Proprietarul, transportat la Craiova
21 Noi 2010   •   11:02

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din oraşul Turceni a ajuns duminică la spital după ce a fost surprins de o explozie produsă la magazinul de moto-unelte agricole pe care îl deţine, informează Agerpres.
   
Potrivit reprezentanţilor ISU Gorj, deflagraţia s-a produs în urma acumulării de gaze. Bărbatul a intrat în magazin şi, în momentul în care a aprins lumina, din cauza gazelor acumulate, s-a produs explozia.
   
„Am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei explozii produse din cauza acumulării de gaze, cel mai probabil de la o butelie. Plafonul magazinului s-a prăbuşit, iar bărbatul a fost surprins de explozie. Acesta a fost transportat iniţial la Spitalul din Turceni, dar medici de aici au considerat că trebuie îngrijit de specialiştii de la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Viaţa lui nu este pusă în pericol, dar necesită îngrijiri de specialitate. Explozia nu a fost urmată de incendiu, dar noi asigurăm zona“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu.
   
Acesta a mai menţionat că proprietarul magazinului este singura victimă a exploziei, iar la locuinţele din apropierea magazinului s-au înregistrat pagube minore, respectiv câteva geamuri sparte.
   
La faţa locului s-au deplasat şi reprezentanţi ai Poliţiei, dar şi ai Distrigaz, care au întrerupt alimentarea de gaze.

 


×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close