Antena 3 CNN Actualitate Goțiu, primele măsuri împotriva lui Palada după ce a fost bătut în pauza unei emisiuni TV

Goțiu, primele măsuri împotriva lui Palada după ce a fost bătut în pauza unei emisiuni TV

Goțiu, primele măsuri împotriva lui Palada după ce a fost bătut în pauza unei emisiuni TV
14 Sep 2017   •   14:30

Senatorul USR Mihai Goțiu a decis să depună plângere împotriva lui Mirel Palada, după ce acesta l-a lovit în timpul unei pauze TV. "Avem deja documentele şi la trei şi jumătate vom merge la Poliţie pentru a depune această plângere", a spus parlamentarul.

„Acest lucru vine ca o continuare a ceea ce din păcate se întâmplă chiar aici în Casa Poporului, în Palatul Parlamentului. Probabil mulți dintre voi țin minte un incident care a avut loc în această primăvară, în Biroul Permanent al Sentatului, când pe atunci liderului grupului PSD și președinte al Comisiei Juridice mi-a adresat niște injurii cât se poate de directe, iar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu nu a luat nicio măsură. Dimpotrivă, mi-a interzis mie să iau cuvântul. Atunci am depus o sesizare la Comisia Juridică a Senatului și, din păcate, nici acum acea sesizare nu a primit răspuns. Din punctul meu de vedere este unul dintre exemplele care încurajează astfel de comportamente, pentru că atunci când nu sancțiionăm comportamentele agresive la nivel verbal nici aici în Parlament, se transmite acest sentiment că orice este posibil în România”, a declarat Mihai Goțiu într-o conferință de presă.

„Am ajuns la acel moment pe care nu-mi doresc să-l mai trăiesc și a fost poate un moment necesar pentru a-mi aduce aminte celor care ne susțin pentru ce am intrat în politică, pentru că am intrat în politică să schimbăm un astfeld e mod de a face politică prin forță, forță verbală și forță fizică în cele din urmă”, a mai spus Goțiu.

×
Subiecte în articol: Mihai Goțiu Mirel Palada

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

SUA, despre atacurile cu drone din Rusia: "Nu vom permite Ucrainei să organizeze atacuri în afara frontierelor sale"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close