Antena 3 CNN Actualitate O româncă gravidă a fost bătută şi jefuită de doi poliţisti falşi în Italia

O româncă gravidă a fost bătută şi jefuită de doi poliţisti falşi în Italia

Tânara româncă gravidă, în vârstă de 22 de ani, a fost victima unei experienţe cumplite în Italia. În timp ce se întorcea spre casă, pe o trotinetă pentru adulţi, a fost blocată în trafic de doi falşi poliţişti care au lovit-o şi iau furat 11.000 de euro pe care îi ridicase de la poştă. Speriată, gravida a alertat autorităţile şi ulterior a fost transporată la spital pentru investigaţii.

O româncă gravidă a fost bătută şi jefuită de doi poliţisti falşi în Italia
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   22:45

S-a întâmplat, marţi, în cartierul Tor Tre Teste, Italia. Românca se afla în trafic pe o trotinetă pentru adulţi şi avea asupra ei 11.000 de euro pe care îi luase de la poştă.

În timp ce se întorcea acasă, ea a fost blocată în trafic de o maşină din care au ieşit doi bărbaţi, unul îmbracăt în uniformă de carabinieri şi unul îmbrăcat în civil. Ei i-au cerut tinerei să se legitimeze după care au lovit-o și i-au luat banii pe care îi ţinea într-o borsetă legată la brâu.

Speriată, femeia a alertat imediat autorităţile. Ajunşi la faţa locului, agenţii au chemat salvarea care a transportat gravida la spital pentru investigaţii.

Potrivit victimei, agenții Comisariatului Prenestino au deschis o anchetă și au început căutările celor doi agresori.

Până la acest moment aceștia nu au fost găsiți, informează presa locală.

 

 

×
Subiecte în articol: gravida romanca jaf poliţişti falşi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close