Antena 3 Actualitate Grecia, noi măsuri anti-COVID-19. Toți românii care pleacă în vacanță trebuie să știe

Grecia, noi măsuri anti-COVID-19. Toți românii care pleacă în vacanță trebuie să știe

de Andreea Cigolea    |    13 Aug 2020   •   12:30
Grecia, noi măsuri anti-COVID-19. Toți românii care pleacă în vacanță trebuie să știe

Autorităţile din Grecia au extins interdicţia de călătorie şi restricţiile pentru mai multe ţări, până la 31 august. Totul pentru protejarea de COVID a călătorilor, dar şi a rezidenţilor din Grecia.

Zborurile dintre Grecia şi Turcia rămân suspendate până la 31 august. Zborurile dintre Grecia şi Albania şi Macedonia de Nord vor continua să funcţioneze doar pe Aeroportul Internaţional Atena „Eleftherios Venizelos”, până la 31 august.

Test negativ pentru COVID până la 31 august

Toţi pasagerii care călătoresc în Grecia din Bulgaria, Malta, România şi Emiratele Arabe Unite vor continua să fie obligaţi până la 31 august să furnizeze un rezultat negativ al testului COVID-19 la sosirea în Grecia; testul nu poate fi mai vechi de 72 de ore înainte de sosirea lor în Grecia.

Un rezultat negativ al testului va fi necesar şi pentru pasagerii din Albania, Belgia, Republica Cehă, Olanda, Macedonia de Nord, Spania şi Suedia.

Toţi pasagerii care sosesc în Grecia trebuie să completeze un formular de localizare a pasagerilor (PLF) cu cel puţin o zi înainte de sosire, furnizând informaţii care vor include aeroportul de plecare şi adresa prevăzută pentru sejurul lor în Grecia.

×
Subiecte în articol: Grecia vacanţă
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close