Antena 3 CNN Actualitate Greşeală a autorităţilor? Şi-a exhumat fratele ca să demonstreze că nu a murit din cauze naturale (VIDEO)

Greşeală a autorităţilor? Şi-a exhumat fratele ca să demonstreze că nu a murit din cauze naturale (VIDEO)

Greşeală a autorităţilor? Şi-a exhumat fratele ca să demonstreze că nu a murit din cauze naturale (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
25 Iul 2010   •   22:45

Şapte ani a trăit cu gândul că fratele i-a fost ucis. Un bărbat din Bacău a încercat să convingă autorităţile că are dreptate. Acum, are ocazia. Judecătorii au aprobat exhumarea. Dacă iniţial au zis că bărbatul a murit din cauza unui infarct, legiştii au descoperit urme de lovituri în zona capului.

Peste două săptămâni se fac şapte ani de când acest om şi-a pierdut fratele. Datinile creştine spun că la şapte ani de la moartea unui om, rămăşiţele acestuia trebuie dezgropate şi îngropate la loc, în cadrul unei slujbe speciale. O dată cu rămăşiţele, însă, a fost dezgropată şi o posibilă greşeală de neiertat a autorităţilor.

Pe craniul bărbatului se văd acum urmele unor posibile lovituri, trecute cu vederea atunci când a fost făcută autopsia. Atunci, medicii legişti au stabilit că moartea bărbatului a fost provocată de un infarct. Lucru peste care fratele său nu a putut trece cu niciun chip.

Cazul, însă, a fost clasat imediat. Poliţiştii nu găsiseră dovezi care să indice altceva decât o moarte naturală. Au urmat câteva luni chinuitoare pentru fratele celui mort. Era convins că la mijloc e o crimă.

Nu voia ca făptaşii să scape nepedepsiţi. Acum, însă, deshumarea s-a aprobat, şi asta i-a dat speranţa că lucrurile se vor rezolva în sfârşit.

Partea cea mai grea, însă, acum începe. Să presupunem că medicii legişti care vor analiza rămăşiţele vor spune că urmele de pe craniu au apărut în urma unor lovituri. Şi să presupunem că aceste lovituri i-ar fi provocat moartea bărbatului, şi nu un infarct. Chiar şi în această situaţie, ar putea dura alţi câţiva ani până când criminalul va fi găsit. Asta dacă va fi găsit vreodată.



Observator

×
Subiecte în articol: lovituri frate infarct barbat cap
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close