Antena 3 CNN Actualitate Grevă de avertisment pe Aeroportul Otopeni. Vor fi afectate zeci de zboruri

Grevă de avertisment pe Aeroportul Otopeni. Vor fi afectate zeci de zboruri

Grevă de avertisment pe Aeroportul Otopeni. Vor fi afectate zeci de zboruri
de S.T.    |    20 Mai 2016   •   08:55

Angajaţii companiei Globe Ground România, care oferă servicii de handling aeronave la sol şi tractare aeronave, vor intra vineri în grevă de avertisment, timp de două ore, după ce negocierile cu conducerea companiei au eşuat, a declarat, pentru Agerpres, joi seară, liderul Sindicatului Liber de Handling Aeronautic, Alexandru Cioc.

„Greva de avertisment va avea loc între orele 13,00 şi 15,00, în parcarea aeroportului, deoarece nu ne-am înţeles cu conducerea companiei. Negocierile au eşuat, după şapte ore de discuţii”, a spus Alexandru Cioc.

Liderul sindical s-a arătat dispus să continue vineri negocierile, dar a adăugat că sunt şanse slabe ca reprezentanţii salariaţilor să fie chemaţi din nou la discuţii.

Protestul salariaţilor companiei de handling Globe Ground România are la bază  nemulţumiri legate de salarii, de programul de lucru, dar şi de dimensionarea personalului şi normarea activităţii în raport cu volumul şi condiţiile de muncă.

Sindicaliştii solicită demisia conducerii societăţii, având în vedere eşecul negocierilor şi lipsa de disponibilitate pentru dialog, precum şi modul defectuos de abordare a relaţiilor de muncă din ultimii ani.

 

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close