Antena 3 CNN Actualitate Grevă japoneză în Ministerul Tineretului şi Sportului, faţă de discriminările salariale. Cum răspunde ministrul Dunca

Grevă japoneză în Ministerul Tineretului şi Sportului, faţă de discriminările salariale. Cum răspunde ministrul Dunca

Grevă japoneză în Ministerul Tineretului şi Sportului, faţă de discriminările salariale. Cum răspunde ministrul Dunca
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    20 Mar 2017   •   12:50

Grevă japoneză în mai multe instituţii aflate în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului. 

Angajaţii din cluburi sportive, direcţii pentru sport şi tineret şi case de cultură ale studenţilor cer prin această formă de protest recalcularea salariilor şi aprobarea unui regulament de sporuri, potrivit News.ro

Alături de banderolele albe, protestatarii vor face fotografii în faţa instituţiilor în care lucrează, dar cu spatele la fotografi şi cu faţa spre clădire, un gest simbol prin care atrag atenţia că Ministerul Tineretului și Sportului a întors spatele unităţilor din teritoriu şi nu caută soluții la cererile lor. 

Dacă gestul lor va rămâne fără ecou, protestatarii spun că iau în calcul chiar pichetarea sediului ministerului şi întreruperea lucrului până când le vor fi rezolvate problemele. 

În replică, ministrul de resort Marius Dunca le dă dreptate protestatarilor, dar spune că nu are ce face, pentru că bugetul nu îi permite nicio majorare de salariu.
 

×
Subiecte în articol: protest grevă
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close